Mostremp arriba a la desena edició

La Mostra de Cinema Rural Mostremp celebra 10 anys amb un bon estat de salut

La Mostra de Cinema Rural Mostremp celebra 10 anys amb un bon estat de salut. Una desena edició que arriba amb força amb 115 curtmetratges presentats a la secció oficial, dotada amb 2.000 euros de premi. D’aquests 115 curts han quedat seleccionats 12 que optaran també al premi del públic dotat amb 1.000 euros.

El jurat de la secció oficial està format pel periodista i director de documentals Jordi Llompart i els actors Javier Manrique i Julian Martínez.

La programació prevista a Tremp per als dies 18, 19, 20, 21 i 22 d’agost preveu espectacles infantils, propostes per als més joves, concerts, tallers, masterclass i molt de cinema. De fet, la pel·lícula que dona el tret de sortida al festival, Almost Gosth no s’ha projectat encara en cap sala. Si la situació sanitària ho permet el desè Mostremp sortirà més al carrer que mai i espera fidelitzar encara més el públic autòcton.

El Mostremp no deixa de banda el territori i en aquesta 10a edició no hi falta la proposta Mostremp sobre rodes que acosta a les poblacions pirinenques curts d’altres edicions. També els premis infantil i juvenil que aposten per impulsar el cinema entre els escolars del Pallars. I l’impuls que es vol donar al premi Terradets que atorga 750 euros al millor curt rodat al territori del Geoparc Orígens, al Pallars o a la Ribagorça.