L’Ajuntament de Tremp acaba novembre amb quatre cursos de suport a la inserció laboral

Divendres va finalitzar el quart curs, Cambrer de sala al segle xxi de Xavier Iglesias, especialitzat en cafè i el mon d’aquesta matèria prima tant cotitzada i valorada

L’Ajuntament de Tremp ha organitzat aquests mesos d’octubre i novembre, quatre cursos en el marc del dispositiu d’inserció laboral. En aquesta ocasió la temàtica ha estat el Servei de sala al segle xxi,  impartit pel prestigiós barista, Xavier Iglesias, guanyador de diferents premis internacionals en el mon del cafè.

El curs La cuina tradicional  per a persones cuidadores, en el que s’ha posat especial èmfasi en l’alimentació saludable per a persones grans o persones dependents, ha anat a càrrec de nutricionistes i cuiners de la Fundació Alicia. Una Jornada dirigida a la creativitat i la Innovació amb l’equip de la Neuronilla i Com reinventar-se en Temps de Covid-19, per l’equip d’Edas.

Aquests cursos del programa de 2020 i donen continuïtat a la dinàmica creada per oferir un servei de qualitat en el nostre territori.

L’objectiu general d’aquestes propostes formatives és millorar els currículums per assolir noves competències i obrir noves oportunitats en la recerca activa de feina. D’aquesta manera, s’intenta oferir als participants eines que contribueixin a millorar les seves capacitats i coneixements en diferents àmbits.

En total aquests cursos han comptat amb  la participació de 41 persones inscrites.