La Seu d’Urgell reobre el període per a obtenir una subvenció pels empresaris i autònoms afectats per la Covid

Les sol·licituds es podran presentar des del dia 3 fins al 10 d’agost a través del web de l’Ajuntament

Façana de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell. Foto CEDIDA

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert un període extraordinari de presentació de dues sol·licituds per a obtenir una subvenció per a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària. Les sol·licituds es podran presentar des del dia 3 fins al 10 d’agost a través del web de l’Ajuntament.

Els dos ajuts estan adreçats, en el primer cas, a empreses i autònoms que han hagut de cessar l’activitat d’acord amb el Reial Decret 463/2020 de 14 de març a conseqüència de la COVID-19 i, en el segon, a aquelles que no han cessat l’activitat però hagin vist reduïts els seus ingressos en un 70% o més.

El ple ordinari de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell del mes de juny va aprovar una subvenció extraordinària de 300.000 euros orientats a ajudar a comerços, empreses i autònoms de la ciutat a fer front els efectes econòmics de la crisi sanitària.

Durant el període ordinari, fins a 170 empreses o autònoms de la ciutat van presentar la sol·licitud per a obtenir una subvenció per cessament d’activitat i 21 ho van fer per reducció d’ingressos. La convocatòria extraordinària pretén donar l’oportunitat d’obtenir un ajut a aquelles empreses que no van presentar la sol·licitud a temps durant el període ordinari.

Per demanar aquest ajut cal fer-ho de manera telemàtica a través de la pàgina web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.