Kike Pérez Quartet en concert aquest divendres a la Terrassa del Parc del Segre de la Seu d’Urgell

Abans de l'actuació, s’ofereix l’opció de sopar a la mateixa terrassa del restaurant

Cartell informatiu del concert de Kike Pérez a La Seu d'Urgell. Foto CEDIDA

Kike Pérez Quartet oferirà una Jam Session de Jazz a la Terrassa del Parc del Segre el pròxim divendres 7 d’agost a les onze de la nit. El bateria urgellenc Kike Pérez estarà acompanyat del saxofonista Suso Real, el contrabaix Andrés López i el guitarrista Ernest Pipó. Abans del concert, s’ofereix l’opció de sopar a la mateixa terrassa del restaurant. El preu del sopar és de 16 euros i cal fer la reserva al telèfon 609 079 404.

La línia musical del repertori estarà marcada per la improvisació, que combinarà les composicions més Standards de Jazz tradicional amb tocs contemporanis. El quartet convida al públic a apropar-se a un concert “inèdit, íntim i sense pretensions”.

El bateria Kike Pérez torna a la Seu acompanyat de músics amb qui ell “ha après a tocar” des dels seus inicis. Andrés López i Suso Real són músics del territori estretament  vinculats al Jazz i a la música improvisada. El quartet es completa amb Ernest Pipó, guitarra i compositor gironí considerat un pioner en l’escena barcelonina del Jazz, que ha estat, a més, company de formació de Kike Pérez.

Pérez va iniciar la seva formació musical de la mà d’Arnau Obiols a la Seu d’Urgell. Es va graduar en “Bateria Jazz” a l’ESEM (Escola Superior d’Estudis Musicals) – Taller de Músics de Barcelona. L’any 2019, és reconegut a la Fara Music Jazz Live Awards com a segon millor grup de jazz en viu.

L’entrada al concert és gratuïta i ja estan totes reservades.