El Geoparc Orígens disposa d’un pis a Tremp per allotjar estudiants en pràctiques i investigadors

La UAB és una de les primeres universitats amb qui es col·labora acollint estudiants de pràctiques

Una estudiant de pràctiques de la Universitat Autònoma de Barcelona inaugura, aquest mes d’octubre, les estades al pis d’estudiosos del Geoparc Orígens que està situat a Tremp.
El pis, propietat de l’Ajuntament de Tremp, ha estat cedit al Geoparc Orígens per a facilitar que investigadors i estudiosos puguin desenvolupar estudis, recerca i pràctiques dins del Geoparc.
L’objectiu és facilitar el treball dels estudiants i investigadors que requereixin llargues estades. La Universitat Autònoma de Barcelona és una de les primeres universitats amb qui el Geoparc col·labora acollint estudiants de pràctiques des del 2016. Acull estudiants de pràctiques d’altres universitats com la Universitat de Barcelona o la Universitat de Girona.
El Geoparc actualment està en vies de participar en un projecte Erasmus Mundus PANGEA amb les universitats de Lille (França), Uppsala (Suècia), la Universitat National and Kapodistrian d’Atenes (Grècia) i la Universitat de Minho (Portugal). Els seus estudiants vinculats al Màster de Paleontologia i Patrimoni Geològic tindran també l’oportunitat de fer recerca al nostre territori i utilitzar el pis d’estudiosos.