Consternació a Oliana per la mort d’un veí de 60 anys assassinat a la Baronia de Rialb

L'alcaldessa de la localitat alturgellenca titlla els fets de "desgràcia" i diu que aquests alteren la "pau social"

Els Mossos investiguen sobre el terreny, on es va trobar el cadàver d'un home, en una zona boscosa de la Baronia de Rialb. ACN

Oliana (Alt Urgell) viu amb consternació la mort d’un veí de 60 anys que aquest dimarts va ser trobat en una zona boscosa del terme de la Baronia de Rialb (Noguera) i que hauria perdut la vida per un tret que algú li hauria disparat. L’alcaldessa del municipi, Carme Lostao, ha titllat els fets de “desgràcia” i ha assegurat que aquests “alteren la convivència i la pau social”, tot i que ha volgut deixar clar que encara està a l’espera de rebre una confirmació oficial del succés. En aquest sentit, ha dit que “mai és agradable” ser notícia per qüestions d’aquest tipus i ha detallat que l’home, tot i ser fill d’Oliana, no estava empadronat al municipi des de feia alguns anys. La seva família, però, ha afegit, hi té casa i diverses propietats.

El cadàver de l’home va ser localitzat cap a dos quarts d’una del migdia d’aquest dimarts en una zona propera a la masia del Reu, al nucli de Gualter. Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) dels mossos, que aquest dimecres rastrejaven la zona a la recerca de pistes i indicis que ajudin a esclarir els fets, estan investigant el crim, sense que de moment encara s’hagi practicat cap detenció. Mentre, el jutjat de Solsona se n’ha fet càrrec del cas.