L’Oficina Jove de l’Alt Urgell convoca un curs de director/a de lleure a la Seu d’Urgell

Aquest divendres 2 de juny s’obre el termini d’inscripcions telemàtiques des de l’enllaç: https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Àrea de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell obrirà aquest pròxim divendres 2 de juny les inscripcions per al curs de director/a de lleure que convoca l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) i que s’impartirà entre els mesos de juny, juliol i agost.

Aquest curs s’emmarca en el programa Pack Lleure 2023 que engloba tota la formació en educació en el lleure que es porta a terme a la Seu i comarca. Enguany s’ha tornat a convocar aquest curs perquè era una necessitat després d’uns anys sense oferir-se.

L’objectiu principal que es persegueix en el curs és la formació de l’alumnat per a la intervenció com coordinador/a d’equips en activitats de lleure; capacitant-los per: organitzar, gestionar planificar, dinamitzar i avaluar.

Requisits d’accés i inscripcions

Aquest curs de director/a de lleure s’adreça a tots aquelles persones interessades en formar-se en l’àmbit de l’educació en el lleure des de la perspectiva de la coordinació de projectes, i acompleixin els següents requisits per poder accedir-hi:

-Tenir el títol de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, o bé

-Tenir 2 anys d’experiència (700h) en el món del lleure acreditable i tenir una de les següents titulacions:

  • grau, diplomatura o llicenciatura en Educació infantil, Educació primària, Educació social, Pedagogia o Psicologia.
  • Cicle Formatiu de grau Superior: Educació infantil o Integració Social.
  • Màster de formació del professorat.

 

Les inscripcions al curs cal fer-les des de l’enllaç: https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

El curs s’estructura en 3 blocs: 68 hores presencials; 132 hores a distància i 120 hores de pràctiques. Les hores presencials es portaran a terme a l’alberg de la Seu d’Urgell Xanascat.

El cost del curs és de 330€. Al respecte, el regidor de Joventut en funcions de l’Ajuntament urgellenc, Joan Llobera, remarca que “hem volgut ajustar el preu el curs per facilitar l’accés a tots els i les joves que els hi pugui interessar”.

Per a més informació cal dirigir-se presencialment a l’OJAU, trucant al 973 355 608, per WhatsApp al 607 866 902  o a través del correu electrònic alturgell@oficinajove.cat