Llívia programa la pavimentació de nous carrers per a primers del 2022

Diferents carrers seran millorats en aquest període que s'afegeixen als que s'han fet aquests dies

L’Ajuntament de Llívia ha programat la millora i la pavimentació de nous carrers per a primers del trimestre del 2022. Aquests s’afegiran, així, a les obres ja realitzades aquests últims dies a Llívia.

La inversió que s’ha fet ha permès i permetrà millorar el tram final del carrer del Raval —des de l’encreuament de l’avinguda de Catalunya fins al pont del Segre—, el carrer del Cadí i la seva travessera, la travessera del carrer del Raval amb els dos vials que connecten amb el carrer d’Estavar, el carrer de Canà i la plaça del Mercat, a tocar de les escoles.

També s’ha fet una actuació menor a la part superior del camí de Cereja.

De cara els primers mesos del 2022, Llívia vol pavimentar la Travessera de Sant Guillem, el vial de servei de l’Avinguda Catalunya, el camí d’En Corones, el carrer de Bell-lloc i el carrer del Carlit, a banda de donar continuïtat a diferents vials del nucli històric del municipi.

COMPARTIR
Article anteriorIntenta matar a martellades a la seva parella
Article següentTiroteig a Sant Pere de Ribes
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.