L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obrirà demà el termini per accedir a les subvencions per autònoms

Es podran sol·licitar fins el pròxim 31 d’octubre. Aquest termini es podrà tancar abans si s’exhaureix la partida pressupostària que està fixada en 10.400 euros.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obrirà demà divendres 1 d’octubre la convocatòria per accedir a les subvencions adreçades a autònoms. Les sol·licituds es podran presentar fins el pròxim 31 d’octubre. Aquest període però es podrà tancar abans del termini previst en el cas que s’exhaureixi la partida pressupostària que està fixada en 10.400 euros.

Les persones que hi estiguin interessades podran formalitzar la seva sol·licitud de manera telemàtica a través del web municipal www.laseu.cat

Les persones que poden accedir a aquests ajuts són les següents:

  1. a) Persones desocupades o en situació d’atur donats d’alta d’autònoms entre l’1 de novembre de 2020 fins el 31 d’octubre de 2021.
  2. b) Persones assalariades amb jornada igual o inferior al 50% de la jornada completa (no superior a 20 hores setmanals) donats d’alta d’autònoms entre l’1 de novembre de 2020 i el 31 d’octubre de 2021.

La quantitat màxima d’ajut que un autònom pot rebre és de 800€ en el cas a) i de 400€ en el cas b).

Es poden consultar tant les bases reguladores com la convocatòria a www.laseu.cat on s’especifiquen amb més detall els requisits, les categories i les despeses subvencionables, el procediment de sol·licitud i el d’atorgament, així com la resta de criteris procedimentals.

Per a qualsevol dubte o aclariment cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a través del correu electrònic promocio@aj-laseu.cat o pel telèfon al 973 350 010.