Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

La Seu d’Urgell obre el termini d’ajuts a iniciatives solidàries i cooperatives

Avatar photo

L’import màxim de la suma de les subvencions que s’atorgaran és el que correspon a la consignació pressupostària que és de 21.786,75 euros.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre avui dilluns 22 de març la convocatòria de subvencions per a persones físiques o jurídiques (ONG) que portin a terme iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu durant l’any 2021.

El període de presentació de sol·licituds és fins el dia 30 d’abril. Les sol·licituds s’han de tramitar de manera telemàtica amb els impresos oficials que fixa l’Ajuntament urgellenc a l’enllaç: http://links.laseu.cat/subvenciosolidaritat

La convocatòria d’aquestes subvencions té com a dos objectius principals: potenciar que les entitats sense ànim del lucre del nostre municipi col·laborin o portin a terme, directament o amb contrapart en el país de destí, projectes de cooperació al desenvolupament; i distribuir, tot o una part de la consignació pressupostària, en règim de concurrència competitiva l’import que s’atorga a cada sol·licitant.

L’import màxim de la suma de les subvencions que s’atorgaran és el que correspon a la consignació pressupostària que és de 21.786,75 euros. Val a dir que es determinarà l’import atorgat per a cada sol·licitant seguint les indicacions de les bases reguladores d’aquestes subvencions.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Empitjoren les dades de Covid a les portes de Setmana Santa

Notícia següent

Reclamen la reobertura de l’Oficina de la Seguretat Social de Móra d’Ebre

Notícies relacionades