La batucada Perculights i el castell de focs a l’encesa de llums de Nadal de la Seu

Aquest dissabte 4 de desembre es donarà el tret de sortida de la programació nadalenca de la capital alturgellenca del Món Màgic de les Muntanyes 2021-22

La Seu d’Urgell ho té tot a punt per celebrar aquest pròxim dissabte 4 de desembre l’encesa de llums de Nadal, acte que dona el tret de sortida de la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes 2021-22

L’encesa de llums de Nadal anirà precedida per diferents actes al carrer que amenitzaran i donaran ambient nadalenc a la Seu. Així, de les 5 de la tarda a 2/4 de 7 del vespre grans i petits podran gaudir dels diferents punts que conformen La Seu Màgica, elaborats per diferents col·lectius de la nostra ciutat. Els 7 punts màgics són:

  • la Caseta del Món Màgic, situada al peu del passeig Joan Brudieu, a càrrec de David Segura.
  • el Racó dels Desitjos, a la plaça Patalín, on hi haurà penjats els desitjos de tots els infants de la Seu d’Urgell.
  • el Bosc Màgic, ubicat al Parc del Cadí, decorat pel Club Social el Picot.
  • l’Escenografia del Rescat, a la plaça del Camp del Codina, decorada conjuntament pels alumnes d’Aula Oberta de l’institut La Valira, Oriol Garreta i la llar d’infants municipals Els Minairons.
  • l’Espai de la Música, ubicat a la plaça de Les Monges, amb decoració elaborada pels alumnes de les escoles municipals de música i d’art.
  • Joc de Trons, espai ubicat a la plaça Sant Roc, decorat per l’Associació del Casc Antic, on hi haurà una bústia per deixar els desitjos.
  • L’Indret Màgic de les Associacions, al passatge de La Missió, decorat a càrrec de les associacions d’hostaleria i d’empresaris de l’Alt Urgell, la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell i l’associació Menja’t l’Alt Urgell. 

Batucada ‘Perculights’ i castell de focs

L’acte d’encesa de llums seguirà amb l’activitat Troba la llum de la Seu que consistirà en l’espectacular batucada Perculights, a càrrec del grup Brincaderia, on el moviment, la percussió i el ritme generen dinàmiques de llums i colors a temps real.

Aquesta singular batucada s’iniciarà a les 18.40 hores a la plaça de les Monges, seguirà per l’avinguda Pau Claris, carrer Sant Ot, plaça Catalunya, carrer Fra Andreu Capella, carrer Major i finalitzarà a la plaça dels Oms, per donar pas, a les 19.40 hores al castell de focs que protagonitzaran el Grup de Diables de l’Alt Urgell. Un cop finalitzat, la Seu d’Urgell lluirà el seu enllumenat nadalenc fins el 6 de gener de 2022.