El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha dut terme el segon taller d’Ecoturisme Urbà

L’activitat té com a finalitat donar a conèixer la natura urbana a través de les TIC.

El Punt Òmnia ha començat la segona setmana de tallers d’Ecoturisme Urbà. Aquest matí, els assistents han pogut visitar l’exposició ‘Natura de l’Alt Urgell: patrimoni i recurs’, ubicada a la cinquena planta de l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell de la mà de Jordi Dalmau, d’Aubèrria. A més, han pogut conèixer el cedre del Parc del Cadí, considerat arbre singular de la ciutat, i la geologia de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

Els tallers organitzats pel Punt Òmnia tenen com a finalitat donar a conèixer la natura de la Seu d’Urgell a través de les TIC. La proposta fa un recorregut pels punts d’interès ecoturístic recollits en el mapa ‘La Seu Naturalment’ i ensenya als assistents a accedir a l’explicació de l’element i les seves característiques a través de codis QR.

El Punt Òmnia proposa dues modalitats de tallers pel mes d’agost: els dimecres, l’activitat és oberta a tots els públics. Els dijous, el taller està orientat a persones a partir de 60 anys. L’activitat és gratuïta i té una durada d’una hora i mitja.

Cal remarcar que la proposta es duu a terme amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries i per tant l’aforament de cada taller està limitat a deu persones. Les inscripcions estan exhaurides des del mes de juliol.