El brot de Covid-19 de la Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell causa quatre morts

Dos residents de l'equipament alturgellenc per a la gent gran estan ingressats a la Fundació Sant Hospital

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
El brot de covid-19 detectat fa dues setmanes a la residència de gent gran la Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell ha causat quatre morts en les darreres hores i dies.

A més, segons ha explicat l’alcalde de la capital alturgellenca, Jordi Fàbrega, a les xarxes socials, hi ha dos usuaris d’aquest equipament que estan ingressats a la Fundació Sant Hospital, on hi ha quatre pacients més que també són casos positius de coronavirus.

Mentre, fins a 24 residents es mantenen en una zona aïllada i són asimptomàtics o presenten símptomes lleus i uns altres 24 es van traslladar dijous passat a la residència de Puigcerdà, on s’ha habilitat un centre de suport. Pel que fa als treballadors del centre, n’hi ha catorze i una de les religioses afectades.

Fàbrega ha traslladat el seu condol i escalf als familiars i amics dels difunts. A més, ha explicat que en els darrers dies s’han contractat fins a deu nous professionals per a la Llar de Sant Josep i que els usuaris, tant els que estan a la capital alturgellenca com els que es troben a Puigcerdà “estan molt ben atesos” tot i el que suposa per ells haver d’estar aïllats.