La Seu d’Urgell homenatja els mestres, professors i personal d’Administració i Serveis jubilats els cursos 2019-2020 i 2020-2021

En un aquest acte celebrat aquest matí a la terrassa del Parc del Segre s’ha volgut retre homenatge a la feina duta a terme pels treballadors dels centres educatius de la Seu d’Urgell que s’han jubilat durant els darrers dos cursos acadèmics.

L’alcalde de la capital urgellenca Jordi Fàbrega els ha agraït la seva dedicació com a professionals de la docència, i la regidora Núria Tomàs ha fet una crida a que segueixin divulgant coneixements i valors.

Els homenatjats han estat Jordi Escuder, Dolors Balcells, Viqui Salvadó, Jordi Porter, Isabel Yagüe, Anna Suaña, Jordi Grau, Rosario Esteban, Miguel Bosch i Jordi Nistal, de l’Institut Joan Brudieu; Roser Porta, Laura Delgado, Ma. Àngels Melsión i Roser Sabrià, de l’Escola Albert Vives; Rosa Mari Buchaca i Lídia Llinàs, de l’Escola Pau Claris; Mercè Perles, Ester Capdevila i Antònia García, de la Llar d’Infants Els Minairons; Joan M. Rull, Carme Canilllo, Joan Gaset i Jesús David García, del Col·legi La Salle; Jordi Agustí, de l’Escola d’Adults, i Pepito Cortina, de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Tots ells han estat obsequiats amb un lot de productes artesans de Menja’t l’Alt Urgell.