La Pobla de Segur adquireix una nova furgoneta gràcies a l’ACM

L’adquisició s’ha realitzat a través de la Central de Compres de l’ACM, que ofereix un extens catàleg per a les entitats locals associades

Des del dilluns passat, l’Ajuntament de la Pobla de Segur compta amb un vehicle més per cobrir les necessitats de la brigada municipal. Es tracta d’una furgoneta Ford Trànsit Courier i s’ha adquirit a través de la Central de Compres de l’Associació de Municipis de Catalunya (ACM) en modalitat de lloguer. 

D’aquest nou vehicle en destaca l’ampli espai interior que permetrà transportar tot el material que el personal de la brigada pugui necessitar en les seves actuacions i treballs al municipi. L’alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró, ha celebrat aquest acord amb l’ACM que permet l’adquisició de vehicles de rènting a un preu raonable i ha avançat que “abans que acabi l’any volem aconseguir una altra furgoneta per la brigada d’obres i un nou vehicle policial”. 

L’adquisició s’ha realitzat a través de la Central de Compres de l’ACM, que ofereix un extens catàleg per a les entitats locals associades. Gràcies a aquest acord properament es podrà renovar la il·luminació del casc antic amb l’adquisició d’elements lumínics de LED. L’Ajuntament de la Pobla de Segur també va adquirir 10 bancs de fusta.