La biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell fa diversos donatius a institucions i entitats de la ciutat

La biblioteca municipal de la Seu d’Urgell, que actualment es troba en reformes, està donant materials i recursos a institucions i entitats de la ciutat perquè en treguin profit.

Concretament ha donat llibres sobre història i societat a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, contes a les escoles i a la llar d’infants Els Minairons, i altres materials a l’Ateneu i a l’escola municipal d’art.

La donació més important l’ha feta a l’escola de música, que ha rebut una cinquantena de CDs de música clàssica i 700 partitures de música clàssica i de cantates tant per a instruments individuals com per a conjunts musicals, orquestres i corals. Alguns dels autors d’aquestes peces son Joaquim Homs, Ricard Lamote de Grignon, Manuel Oltra, Salvador Brotons, Xavier Montsalvatge i Isaac Albéniz.

Noves adquisicions

Aquest any, la biblioteca disposarà de nous llibres pels adults i de nous contes i rondalles pels més petits. Pel que fa als primers, podran trobar-hi noves adquisicions de narrativa, poesia, teatre, geologia, informàtica i psicologia, entre altres. En relació els segons, es podran trobar contes i rondalles noves per a totes les franges d’edat.

Al següent enllaç es poden consultar totes les novetats que han arribat a la biblioteca urgellenca: http://bibliotecasantagusti.cat/NovetatsEstiu2021.pdf