El Servei d’Esports de la Seu d’Urgell amplia les activitats esportives d’estiu

El pròxim dia 24 de maig s’obriran les inscripcions a les activitats esportives que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell adreçades a infants i adolescents de 6 a 15 anys d’edat. Com a novetat d’aquest estiu 2021 és que s’amplia l’oferta al setembre.

Les famílies interessades podran fer les inscripcions únicament de manera telemàtica a:  http://esports.laseu.cat Les inscripcions restaran obertes fins a esgotar les places de cada torn. Val a dir que enguany les places són limitades i es tornarà a oferir el servei de menjador.

Al respecte, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Carlos Guàrdia, manifesta que “malgrat que aquest estiu encara no vivim una situació plenament normalitzada, l’evolució de la crisi sanitària ens permet recuperar un format més tradicional de les activitats esportives d’estiu i ampliar l’oferta també al setembre, tot i que mantenim les mesures de prevenció establertes”.

Les estades esportives municipals s’emmarquen en dues grans propostes: ‘A l’Estiu, Tot l’Esport, que es desenvoluparà del 28 de juny al 30 de juliol, i ‘A l’Estiu, Aventura’, que es realitzarà del 2 d’agost al 10 de setembre.

‘A l’Estiu, Tot l’Esport’: del 28 de juny al 30 de juliol 

‘Al’Estiu, Tot Esport’ tindrà lloc de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 hores, del mes de juliol, ofereix activitats esportives diverses que inclou esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius,  gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d’estratègia, entre d’altres. L’activitat inclou també la piscina municipal,  servei d’acollida, a partir de les 8 del matí, i dinar de 14:00 a 15:00 hores. Els torns d’aquesta proposta són del 28 de juny al 2 de juliol; del 5 al 9 de juliol; del 19 al 23 de juliol; i del 26 al 30 de juliol.

‘A l’Estiu, Aventura’: del 2 d’agost al 10 de setembre

Pel que fa a la proposta ‘A l’Estiu, Aventura’ també serà de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00, d’agost i setembre, amb activitats esportives en el medi natural i el nostre entorn que inclou escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, btt, snorkel, slackline o senderisme, entre d’altres. L’activitat inclou també la piscina municipal i serveid’acollida, a partir de les 8 del matí. Els torns d’aquesta proposta són: del 2 al 6 d’agost; del 9 al 13 d’agost; del 16 al 20 d’agost; del 23 al 27 d’agost; del 30 d’agost al 3 de setembre i del 6 al 10 de setembre.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros (20% de descompte a la inscripció per família nombrosa o monoparental, segons ordenança fiscal 32). L’opció d’acollida és de 7€ per torn i l’opció dinar és de 35€ el torn.