El Govern es reuneix amb els alcaldes de la Cerdanya

Aragonès, Budó, Vergés i Tremosa contacten amb els batlles cerdans i preveuen fer-ho també amb els del Ripollès

El vicepresident de la Generalitat amb funcions de president, Pere Aragonès, s’ha reunit per videoconferència amb el Consell Comarcal de la Cerdanya i els alcaldes de la comarca per tractar el confinament perimetral decretat pel Govern per frenar els contagis de coronavirus.
Acompanyat de la consellera de Presidència, Meritxell Budó; la de Salut, Alba Vergés, i el d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, han acordat una nova reunió per a la setmana que ve per concretar ajudes als sectors més afectats i tramitar-les ràpidament i àgil, segons han informat fonts del Govern. La trobada ha servit per parlar d’aquestes compensacions i avaluar la greu situació sanitària arran de la pandèmia de covid-19, que ha tensat el sistema hospitalari cerdà.
Les mateixes fonts han explicat que es produirà una reunió similar amb el Consell Comarcal del Ripollès i els seus alcaldes. El Govern preveu enllestir “en els propers dies” les ajudes per a la restauració i el sector hoteler, especialment colpejats per les restriccions anunciades ahir dimarts al vespre. A la reunió d’aquest dimecres al matí també hi ha participat una representació del Departament d’Interior.