Dimarts, 28 de maig de 2024
És notícia

Denunciats 5 motoristes per circular per una zona restringida del Parc Natural del Alt Pirineu

Avatar photo

La zona roman tancada per a no alterar l'hàbitat de les espècies protegides i per no danyar les pistes forestals en l'època de major humitat

Un control dels Mossos d’Esquadra per impedir l’accés motoritzat al Parc Natural de l’Alt Pirineu. ACN

Els Mossos d’Esquadra van denunciar a cinc motoristes durant un control d’accés motoritzat al medi natural el passat cap de setmana al Parc Natural del Alt Pirineu (Lleida).

Els vehicles denunciats circulaven per la zona tancada al trànsit a la vall de Santa Magdalena i Bordes de Conflent, ha informat la policia catalana en un comunicat.

Aquesta zona roman tancada a l’accés de vehicles des de l’1 de novembre al 31 de maig per a no alterar l’hàbitat de les espècies protegides, així com no danyar les pistes forestals en l’època de major humitat, i les infraccions es consideren greus i poden suposar sancions que van de 300 a 3.000 euros.

Els Mossos van interposar també dues denúncies per falta d’ITV, dues per falta de documentació, dues per falta de segur i dos per no presentar permís de conduir i immobilització dues motocicletes.

La restricció d’accés motoritzat exceptua als veïns, propietaris, aprofitaments ramaders i vehicles autoritzats que poden accedir a aquestes zones tancades temporalment.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els abonats a telefonia mòbil creixen un 16,5% a l’abril

Notícia següent

Situació de gran precarietat de les reserves d’aigua de boca de Sarral

Notícies relacionades