fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Codis QR a bars de la Seu d’Urgell per sensibilitzar sobre la tecnologia

Avatar photo

Durant la campanya “Realitat o Ficció, tu què en penses?”, organitzada per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Punt Òmnia, s’han dut a terme diferents accions per a conscienciar la ciutadania. L’última acció que està en funcionament ara mateix és el lliurament d’uns sotagots amb un codi QR amb informació sobre la campanya a alguns bars de la ciutat, com el bar Estrella, el bar Dandy i el Bar del Passeig.

Precisament, dins del programa Insomni s’han dut a terme diferents accions de sensibilització. Durant la caminada nocturna per veure els estels la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado, va fer una petita intervenció per conscienciar a totes les participants de l’abús de l’ús de les noves tecnologies. A través del mòbil, cadascú va poder veure quanta estona li havia dedicat al mòbil aquell dia i en quines aplicacions s’hi havien passat més temps.

El monòleg del David Sas, “Viure és riure”, va comptar amb el testimoni real de Markus Urban, un noi que va estar enganxat als videojocs. Va explicar la seva experiència personal i va donar consells -davant de més de 60 persones- per tal d’evitar enganxar-s’hi.

A més, es va dur a terme una dinàmica de conscienciació al Casal d’Estiu Municipal, pels grups de mitjans i grans.

Aquest any la campanya s’ha centrat en la part més positiva de la tecnologia, sense perdre l’essència de reflexionar sobre el benestar digital i emocional, donant les eines i els recursos necessaris.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Casal Municipal de la Gent Gran inicia el nou curs

Notícia següent

Ares Escribà s’incorpora al gabinet de l’alcaldia de l’Ajuntament de Lleida

Notícies relacionades