Arriba la 3a edició del Job Dating a Vielha

Aquest esdeveniment pretén posar en contacte a treballadors i empreses del territori en una jornada que fomenta l’ocupació i les contractacions, facilitant l’accés al món laboral per a la temporada d’hivern 2021/22

Aquest dijous, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran ha acollit la presentació de la tercera edició del Job Dating, que tindrà lloc el pròxim 14 de novembre en el Palai d’Espòrts de Vielha des de les 10.00 fins a les 13.00.

Aquest esdeveniment organitzat pel SOC de Vielha, juntament amb el Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran i l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, també compta amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran i l’Ajuntament de Naut Aran. L’objectiu és fomentar l’intercanvi entre empreses i treballadors de la Val d’Aran, així com de gent arribada de fora, perquè puguin consolidar-se contractacions laborals de cara a la temporada d’hivern que començarà aviat.

A l’acte de presentació ha assistit l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano, el 2n tinent d’alcalde de Vielha e Mijaran, Alberto López, la cap del Servei Territorial d’Ocupació de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Maria Jesús Marvá i el president del Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran, Xacobe Bartolomé.

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, on gairebé 1000 persones van participar fent entrevistes i presentar curriuculums vitae, el 2020 no va poder celebrar-se aquest esdeveniment a conseqüència de l’aparició de la pandèmia de la COVID-19. S’ofereixen més de 200 llocs de treball, havent confirmat la seva presència 30 empreses.

És important que la gent que s’acosti al Job Dating ho faci amb el seu curriculum vitae, perquè les empreses podran dur a terme entrevistes en el mateix Palai d’Espòrts. Però, per a tots aquells que no puguin venir al Job Dating, tenen a la seva disposició l’adreça de correu electrònic otg_vielha.soc@gencat.cat per a enviar el curriculum vitae, i el SOC de Vielha els hi traslladarà a les empreses interessades. Així mateix, enguany, com a novetat, s’ha creat un codi QR al qual els interessats podran accedir per a emplenar el formulari de l’organització.

“Des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran esperem que aquesta tercera edició del Job Dating confirmi l’èxit que ja vam aconseguir en les dues primeres edicions, en una iniciativa que beneficia tant a empreses com treballadors per a facilitar l’accés al món laboral en una època molt important, com és la temporada d’hivern”, comenta l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano. I afegeix que “esperem que amb els anys, el Job Dating sigui una aposta fixa i segura per a afavorir les contractacions laborals en el nostre territori”.