240 alumnes pirinencs comencen a les proves d’accés a la universitat a la Seu d’Urgell

Proves d'accés a la Universitat a la Seu d'Urgell. Imatge cedida per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Un total de 240 alumnes pirinencs de segon curs de batxillerat del Pirineu -43 més que al juliol de 2020- han començat a les nou d’aquest matí les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) al pavelló poliesportiu municipal de la Seu d’Urgell.

D’aquestes 240 estudiants, 69 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), 51 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya) i 120 són estudiants que han cursat Batxillerat a Andorra i que sols s’examinen de matèries de la fase específica.

Val a dir que enguany s’ha hagut de canviar d’espai a causa de l’increment d’estudiants i de les mesures de distància social que s’han de guardar durant la realització de les proves.

Els exàmens de les PAU tindran avui i fins aquest pròxim divendres 11 de juny. El tribunal està constituït pel president i 10 vigilants/correctors. Els exàmens es realitzen en horari de matí i de tarda, s’inicien a les 9 del matí, a les 12 del migdia i a les 3 de la tarda.Els resultats de les PAU es publicaran el dia 25 de juny. Per sol·licitar revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 25 al 28 de juny. Els resultats de la revisió sortiran el dia 7 de juliol.

La selectivitat de setembre tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de setembre, mentre que la formalització de la matrícula per realitzar la selectivitat al setembre serà del 19 al 23 de juliol.