Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Viñuales trasllada a Sánchez la seva aposta per construir més habitatge social

Avatar photo

Rubén Viñuales ha tractat amb la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, diversos temes com les mercaderies perilloses i l'habitatge social

La Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, es reafirma amb el compromís del govern d’Espanya per treure les mercaderies perilloses de la costa tarragonina. Aquest acord es va anunciar a la convenció municipal que va permetre a l’alcaldable socialista, Rubén Viñuales, tancar el procés participatiu del programa electoral. “La reivindicació històrica de traslladar les mercaderies perilloses per l’interior és la millor notícia que ens podia traslladar la Ministra. Amb aquesta decisió, el govern d’Espanya situa la nostra ciutat en el mapa de les inversions i els tarragonins i les tarragonines guanyaran en qualitat de vida”, afirma Viñuales.

El candidat socialista i la Ministra també van visitar la urbanització del PP-10 per poder veure com avancen les obres del futur barri projectat a la darrera etapa de Ballesteros. En aquesta trobada, Viñuales va traslladar a Sánchez la seva aposta per construir més habitatge social “perquè les famílies joves de Tarragona no hagin de sortir de la ciutat per viure”.

En aquest sentit, Sánchez també va confirmar a Viñuales que s’havia arribat a un acord per la construcció de nous habitatges de protecció oficial: “S’ha pre-aprovat el projecte Next Generation per construir 126 pisos de protecció oficial amb un import de set milions d’euros. Ara falta que la Generalitat tregui a concurs aquesta iniciativa, que també comptarà amb la participació d’SMHAUSA (el Servei Municipal de l’Habitatge de Tarragona). És una mostra més de la predisposició que té el govern de Pedro Sánchez per voler transformar la nostra ciutat”.

Segons Viñuales, aquesta és una gran notícia que s’havia estat perseguint i anuncia que estarà fiscalitzant des del Parlament de Catalunya per exigir que la Generalitat publiqui amb immediatesa aquesta convocatòria: “Tarragona no es pot permetre aquesta pèrdua de població jove any rere any, a causa de les males polítiques del govern de Ricomà”.

Un altre aspecte que van tractar Viñuales i Sánchez és la necessitat de començar a parlar i treballar per dissenyar la nova estació de trens de Tarragona a l’Horta Gran: “Que el d’Espanya tingui la voluntat de seure’s a valorar aquest projecte és un gran pas. Amb aquesta inversió tan necessària, es permetrà alliberar les vies del tren de la façana marítima, cosa que provocarà una millora substancial pels veïns i veïnes del barri del Port”. Així mateix, Viñuales va recordar a la ministra la importància del Next Generation pel Banc d’Espanya.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Atraquen un supermercat a punta de pistola al centre de Tarragona

Notícia següent

Reus engega una prova pilot de recollida de brossa porta a porta

Notícies relacionades