Viñuales es reuneix amb Pro-Llevant per parlar dels compromisos de la zona

Representants del PSC Tarragona s'han reunit amb la Plataforma Pro-Llevant on s'ha parlat del futur de la zona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ahir a la nit, representants del PSC de Tarragona es van reunir amb l’associació Pro-Llevant, la qual és formada per uns 2500 membres.

El PSC va compartir els compromisos que té amb la zona de Llevant i amb els veïns i veïnes que la conformen.

Entre els temes que es van parlar hi ha Mercaderies per l’interior, equipaments públics per Llevant o protecció i regeneració de les platges.

La seguretat també va ser-hi un dels temes trets, ja que es va parlar de seguretat amb oficina de la Guàrdia Urbana a Llevant en temporada d’estiu, un sistema de càmeres de seguretat, policia de mobilitat i fins i tot una figura del “sereno”.

El futur de la Ciutat del Repòs

L’alberg de la Ciutat Residencial de Tarragona també va parlar-se. És una de les premisses per les quals l’associació Pro-Llevant més lluita, ja que hi ha una gran preocupació veïnal de les urbanitzacions contigües a la Ciutat Residencial.

Des de la Plataforma Pro-Llevant, segons ha pogut saber el Diari La Ciutat, se senten molt satisfets amb la reunió amb els representants del PSC.

Els veïns i veïnes que formen part de la plataforma, valoren molt positivament la visió que té el grup polític sobre l’alberg de la Ciutat Residencial, creient que hi ha millors opcions per a aquest espai de la ciutat de Tarragona.

Una reunió que ha estat profitosa per les dues parts.