Vilallonga Pot Mes tanca un acord de govern amb Junts per aquest mandat

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El grup municipal de Vilallonga Pot Més-CP ha tancat un acord de Govern amb el de Junts per Catalunya per governar conjuntament el municipi durant aquest proper mandat municipal.

Segons ha explicat la portaveu progressista Marta Porras, “un cop contrastats els programes electorals hem constatat que hi ha molts punts en comú per fer avançar el poble orientat cap al progrés. Aquest objectiu, i no cap altre, és el que ens ha fet decidir a tancar l’acord.”

En aquest sentit, Marta Porras ha explicat que s’han fixat com a objectius compartits la creació d’un casal jove, l’habilitació del centre de serveis per la gent gran, millores a la biblioteca i al poliesportiu, la rehabilitació de carrers i voreres, la posada en marxa d’una borsa de treball local, entre d’altres. 

“Creiem que és bo haver pogut tancar un acord de Govern que donarà estabilitat al municipi durant aquests pròxims quatre anys. Ens prenen l’acord amb sentit de la responsabilitat entenen que és el millor que podem haver fet tenint present la voluntat explicitada pels veïns i veïnes a les urnes. Amb una majoria absoluta a la sala de plens i les idees clares i els objectius definits Vilallonga pot avançar i molt aquest proper mandat que ara tot just s’inicia”, ha explicat la regidora socialista.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, ha afirmat que “el PSC és un partit de Govern, sòlid i responsable, i així ho hem demostrat ja sigui des dels Governs municipals o quan ens ha tocat estar a l’oposició. La veritat és que estem molt satisfets de com estan evolucionant els diferents pactes municipals a les comarques tarragonines. Uns pactes que, per nosaltres, es decideixen als pobles i ciutats del territori i es justifiquen als pobles i ciutats del territori. No són moneda de canvi de res”, ha conclòs.