Vila-seca, Tarragona i Reus mostren la seva unitat en la defensa de les necessitats ferroviàries

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i els alcaldes de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i Reus, Carles Pellicer, han mantingut una reunió aquest matí a Vila-seca per tal d’analitzar les necessitats ferroviàries del territori i la situació actual del Corredor del Mediterrani.

La trobada ha servit per ratificar el pacte territorial signat el passat 19 d’abril a la delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona entre els municipis de Tarragona, Reus, Cambrils, Salou, Vila-seca i la Generalitat, per tal d’impulsar les infraestructures estratègiques del Camp de Tarragona i que l’Estat compleixi els seus compromisos en matèria ferroviària.
Els alcaldes han posat de manifest que el consens entre els municipis i la Generalitat és clau per aconseguir millorar els serveis de transport i les infraestructures del Camp de Tarragona i han recordat també que aquest document ferroviari, harmònic i assumible, és el resultat de més d’un any de treball conjunt.
L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha recordat que a Vila-seca el Corredor del Mediterrani ja és una realitat que situa a la població al bell mig de les comunicacions ferroviàries de futur en connectivitat a tots els àmbits.