Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Vila-seca presenta la programació cultural de primavera-estiu 2024 molt diversa i per a tots els públics

Avatar photo
Un centenar de propostes durant els mesos de febrer a agost on el Celler de Vila-seca, Auditori Josep Carreras i el Castell seran els principals equipaments on se celebraran la majoria d’aquestes

L’Ajuntament de Vila-seca presenta per segon cop la programació cultural primavera-estiu. En aquest 2024 continuen apostant un cop més per la cultura om es presenten un centenar de propostes durant els mesos febrer a agost. El Celler de Vila-seca, Auditori Josep Carreras i Castell de Vila-seca són els principals equipaments culturals d’aquests 6 mesos es realitzarà teatre, música, cinema, dansa, cultura popular, llibres, exposicions, titelles dirigides a tots els públics.

El municipi aposta fermament per la cultura i ajuda fermament. La vila s’ha sumat en diverses ofertes culturals arreu del territori català. Manuela Moya, regidora de Cultura, Lleure i Coneixement de l’Ajuntament de Vila-seca ha remarcat que “Vila-seca aposta en la cultura i que suma iniciatives que ajuda a potenciar el missatge”. Una gran iniciativa que es presenta en diversos públics, sobretot en les persones que no solament són de Vila-seca i que “És una programació que vol enfortir la xarxa del territori del camp de Tarragona”, ha afegit la regidora.

L’Ajuntament vol incentivar a la població a anar a gaudir del cinema i a la vegada ajudar a les sales de cinema de la vila. Es visionaran 21 pel·lícules per a tots els públics sota la mirada del públic familiar, documentals i que es visionaran totes al Celler de Vila-seca.

Enguany des de l’Ajuntament també s’han adherit en una sèrie d’iniciatives, una d’elles és “Cinexic”. Té la finalitat de la difusió del cinema infantil en català sota la mà d’Òmnium Cultural on hi haurà 6 ofertes i 2 documentals en aquest segell.

A més a més, també s’ha potenciat el món de la dansa amb els festivals de les escoles de dansa de la vila on el Celler de Vila-seca serà també partícip de diverses propostes del món de la dansa.

En aquest cas Vila-seca també s’incorpora en la iniciativa “Cap Butaca Buida”, una proposta impulsada per L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) vol aconseguir que els teatres del territori de català s’omplin de gom a gom per fer honor a les persones que treballen en el món de les arts escèniques el dia 16 de març. Vila-seca presenta “Brossa, una comèdia de Merda” a les 20:00 h al Celler de Vila-seca en un preu de 5 € i 3 € en tarifa reduïda.

La música també tindrà un gran espai en aquesta programació. L’Auditori Josep Carreras aglutinarà fins a 20 concerts en diverses propostes sota la mirada del públic familiar. No obstant la cultura popular de la vila també té cabuda en aquesta programació i el Castell serà l’epicentre d’acollir algunes d’aquestes festivitats dins del marc de Sant Jordi, la festa major i sobretot presentacions de llibres.

En la resta d’ubicacions com La Pineda, Auditori Alcalde Malapeira, Conservatori de Vila-seca i el Jardí de la biblioteca també s’hi podran trobar petites mostres de poesia, dansa, música i ensenyaments.

Total
0
Shares
1 comment
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Presentacions, tallers i el club de lectura a la Biblioteca del Morell

Notícia següent

Lleida ampliarà el catàleg de cases i masies de l’Horta per acollir temporers

Notícies relacionades