Vila-seca millora i amplia les seves places d’aparcament públic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Des de fa unes setmanes s’estan duent a terme dues obres que han de permetre millorar i incrementar noves àrees d’aparcament públic i gratuït a Vila-seca.
Les obres d’urbanització fan referència a l’adequació i pavimentació del solar municipal, situat entre el carrer de Reus i l’avinguda de la Generalitat, al costat mateix de l’aparcament de la Canaleta i que permetrà crear prop d’un centenar de places, i als treballs de millora i pavimentació de l’aparcament situat al parc d’Austràlia.

L’aparcament del parc d’Austràlia

Adjudicat per 90.365 euros, aquesta àrea d’aparcament serà transformada. Es farà la seva pavimentació a base d’aglomerat asfàltic consolidant d’aquesta manera un total de 64 places d’aparcament, de les quals 2 són específiques per a minusvàlids. La delimitació d’aquest aparcament serà amb encintats i també hi haurà guals de transició de vianants i recorreguts accessibles, així com franja de seguretat al voltant de les places. A l’aparcament també es farà la senyalització horitzontal i vertical, es posarà jardineria i s’instal·larà enllumenat a base de columnes amb projectors de lluminàries led.
Cal recordar que amb aquest projecte també es pavimentarà el tronc central del passeig de la Ciutat de Melbourne, a tocar del parc d’Austràlia.