Vila-seca inicia el seu últim cap de setmana de Festa Major d’Hivern

La Festa Major d’Hivern clourà el diumenge 23 de gener amb el joc de descoberta en família “La gimcana del porquet”.

El proper diumenge 23 de gener la Festa Major de Vila-seca arribarà al seu punt i final amb la tradicional Trobada Gegantera, que enguany complirà la 39a edició.

El primer dels actes d’aquest cap de setmana serà la XL Cursa Atlètica de Sant Antoni i XXIV Milla Local, que tindrà lloc el divendres 21 de gener a partir de les 17.30 h al barri del Colomí. Al vespre serà el torn de l’humor, a càrrec de José Corbacho, qui durà a terme un monòleg trepidant titulat “Ante todo mucha calma”. L’espectacle es durà a terme al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca a les 20.30 h.

El dissabte començarà amb la XI Trobada dels Amics dels Gegants i Grallers de Vila-seca, a la plaça de l’Església a partir de les 10.30 h, amb una cercavila que arribarà fins a la plaça de Voltes. A la tarda, i destinat al públic familiar, es faran dos passis del musical “La Lámpara Maravillosa, tributo a Aladdín” a les 5 i a les 8 de la tarda, al Pavelló, i a càrrec de la Cia. Onbeat. Tancarà el dissabte el Ball de Diables, amb una carretillada a la plaça d’Estudi, a les 20.30 h.

La Festa Major d’Hivern clourà el diumenge 23 de gener amb el joc de descoberta en família “La gimcana del porquet”, organitzat per l’Esplai l’Esclop, i la XXXIX Trobada Gegantera a partir de les 9 del matí. Aquest acte començarà amb les matinades de grallers pels carrers de la vila, seguirà amb la concentració i plantada de colles geganteres al carrer de Sant Antoni i finalitzarà amb la cercavila que arribarà fins al Parc de la Riera, on es farà la ballada final i es lliuraran els records. Per últim, a la tarda està previst el musical familiar “Iruxa+Skargots” a les 17.00 h al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca.