Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Vila-seca decidirà si crea un segell de qualitat laboral en el sector turístic

Avatar photo

Vila-seca en Comú vol que les empreses respectin els convenis laborals

Demà divendres el ple municipal de Vila-seca haurà de decidir si crea un segell turístic per reconèixer aquelles empreses del sector turístic que compleixin convenis laborals amb els treballadors, reconeguin la professionalitat d’aquests i siguin exemple en matèria de seguretat en el treball així com en el respecte a normes ambientals.

La mesura, presentada per Vila-seca en Comú, compta amb el suport del comitè d’empresa
de les treballadores i treballadors de l’empresa Claro Sol, composat per les organitzacions sindicals de UGT i CCOO, que representen a les cambreres de pis i al personal de la bugaderia dels hotels de Port Aventura.

Des de Vila-seca en Comú manifesten que “aquest acord vol posar el focus en la qualitat de l’ocupació, no només en la quantitat”. I és que, segons assenyalen “en els últims anys, encara que el sector turístic ha generat ocupació a Vila-seca, ha augmentat la precarietat, sosté la formació”,

Així mateix, els comuns afirmen que amb aquesta proposta volen “treballar per aconseguir que la Costa Daurada sigui una destinació turística socialment responsable, capaç de generar riquesa de manera respectuosa amb els requeriments de la societat, i amb especial èmfasi en el manteniment i creixement de l’ocupació i el increment de la qualitat laboral”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’ICAT acull una exposició fotogràfica que fa paral·lelismes entre el Forum Romà de Tarragona i l’ofici d’advocat

Notícia següent

Magraners estrena pista de bitlles en un espai rehabilitat per la Paeria

Notícies relacionades