Últims dies per a presentar imatges al concurs fotogràfic en memòria d’Albert Iturria a Vila-seca

Les fotografies han d'estar relacionades amb el dia a dia a Vila-seca

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Fins al proper 31 d’octubre encara hi ha temps per a participar al concurs fotogràfic convocat per l’Ajuntament de Vila-seca en memòria del fotògraf local Albert Iturria.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d’edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre les quotidianitats a Vila-seca, el dia a dia del nostre municipi. Els premis per a la categoria d’adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s’estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 31 d’octubre al registre general de l’Ajuntament, a l’atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vila-seca ha convocat per cinquena vegada aquest concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.