Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Rècord de participació en la caminada de Reus a La Pineda aquest diumenge

Avatar photo

Avui té lloc una nova edició de la caminada programada per l'Ajuntament de Reus

Un total de 788 persones es van inscriure, fins aquest divendres 7 d’abril, a la nova edició de les caminades de Rutes Reus, programada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, i que aquest diumenge 9 d’abril uneix Reus amb la Pineda.

La xifra d’inscrits suposa un rècord de participació en una iniciativa que la regidoria ha potenciat aquest any, després de la bona acollida que han tingut les edicions anteriors, especialment concorreguda durant l’any 2016 en què la mitjana de participants es va situar en uns 600 per cada caminada.

El recorregut d’aquest diumenge té una distància de 12 km i una durada aproximada de 4 hores, combinant trams urbans amb trams de camins. Passa pel barri de la Plana, Vila-seca i acaba a la platja La Pineda. La tornada es fa amb autobusos.

La participació a les caminades és gratuïta, amb inscripció prèvia a la web de l’activitat i acceptació de les normes de participació. Les caminades es realitzen amb l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure i Tretzesports que gestiona la inscripció.

Els itineraris saludables i paisatgístics de les Rutes Reus, són una invitació a recórrer la ciutat a peu. Emmarcats dins del nucli urbà o resseguint camins i rieres que circulen pels límits del terme, ens proposen recorreguts per les diferents ciutats que conviuen dins de la ciutat: la ciutat del passat, amb les empremtes de la història en edificis i carrers, i la ciutat del present, amb les grans transformacions urbanes i la realitat d’un entorn agrícola i rural viu que ens connecta amb el territori i expressa la nostra identitat en el paisatge.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Quatre alumnes d’una escola de Girona van a la final d’un concurs de robòtica als Estats Units

Notícia següent

Un ferit crític, dos greus i un menys greu en un accident de trànsit al Tarragonès avui

Notícies relacionades