Pere Segura reforça el seu lideratge amb una majoria absoluta

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les eleccions municipals han reforçat el govern de Pere Segura, al capdavant de la candidatura de Vila-seca Segura. L’actual alcalde va agafar el relleu de Josep Poblet el 2019 amb una majoria simple de 8 regidors i en aquests comicis el creixement ha sigut clar i contundent.

Pere Segura s’ha fet amb 13 regidors, 5 més que fa quatre anys i dos més dels que necessitaria per obtenir la majoria absoluta. Els resultats li permetrien governar en solitari i no necessitaria pactes amb cap partit, que es queden a una distància abismal de l’alcalde. La candidatura postconvergent s’enfila fins al 46,92% dels sufragis, quatre vegades més que el seu immediat perseguidor.

Joan Anton Ramírez no ha sabut capitalitzar tot el vot de Ciutadans i del PSC. Per separat van obtenir 7 edils, però en aquesta ocasió s’han quedat amb 3 regidors i una amarga segona plaça. Decidim Vila-seca i els Vila-seca en Comú caurien respecte dels seus resultats de 2019. Els comuns passarien de 3 a 2 i els republicans de 3 a 1. A banda de Segura, els altres guanyadors de la nit són la dreta radical de VOX, que entra amb força amb 2 regidors i la medalla de bronze.