L’Ajuntament de Vila-seca signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Vila Casas

El conveni regula el préstec d’obres d’art contemporani que seran exposades al Castell

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Vila-seca ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Vila Casas, amb l’objectiu de regular el préstec de diverses obres d’art que seran exposades al Castell de Vila-seca. El conveni, aprovat en Junta de Govern Local el passat mes de desembre, ha estat signat per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el president de la Fundació Privada Vila Casas, Antoni Vila.

Abans de la signatura del conveni, Antoni Vila Casas ha recorregut les diverses sales del Castell de Vila-seca, el primer espai del sud de Catalunya on, properament, s’hi exposaran diverses obres inèdites de la fundació.

Cal recordar que la Fundació Privada Vila Casas, que es dedica a promoure les arts plàstiques catalanes i a invertir en recerca mèdica, és propietària d’un fons d’obres d’art contemporani català d’un total de 3.500 peces d’autors tan rellevants com Artigau, Llimós, Perejaume o Plensa. La fundació compta amb un total de quatre espais d’exposició arreu de Catalunya: un a Palafrugell, un altre a Torroella de Montgrí i dos espais a Barcelona.