La Pineda es promociona amb un vídeo arreu del territori

Ha estat impulsat per la Nova Unió de Comerciants i Empresaris de La Pineda

Acte d'entrega del vídeo promocional a l'alcalde Pere Segura. LA CIUTAT

La Nova Unió de Comerciants i Empresaris de La Pineda ha impulsat un vídeo promocional de La Pineda per atraure turístes aquest estiu. En un acte al parc del Pinar de Perruquet aquest divendres, l’entitat ha feet l’entrega del vídeo a l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura. En l’acte també hi han participat la regidora del nucli de La Pineda, Esmeralda Núñez, el regidor de Serveis Generals, Josep Toquero i la regidora de Comerç, Manuela Moya.

“Desprès d’aquesta etapa pandèmica hem volgut posar La Pineda i Vila-seca al mapa”, assegura el president de la Nova Unió de Comerciants i Empresaris de La Pineda, Albert Rodríguez. En el vídeo, que dura uns dos minuts, es mostren tots els reclams turístics de La Pineda com poder ser la platja, els parcs i els espais oberts o la possibilitat de fer surf o mountain bike.

Des de l’associació donen el turisme estranger per perdut aquest any i en el vídeo promocional busquen atraure un turisme més local i nacional, motiu pel qual s’han fet versions del vídeo tant en català com en castellà. “La gent té ganes de sortir i tenim bones previsions de turisme nacional, però estranger pensem que només vindrà gent que tingui segona residència”, apunta Albert Rodríguez.