El pavelló de Vila-seca, exemple d’eficiència energètica en l’esport

Els pavellons municipals d’esports de Vila-seca i de Martorell i les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club han estat els protagonistes a la setena edició de les jornades EFISPORT “Eficiència energètica en instal·lacions i esdeveniments esportius”, celebrades a la seu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat.

El Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca va ser protagonista de la taula rodona de “Casos d’èxit d’eficiència energètica en centres esportius” per l’eficiència del seu actual enllumenat, amb el qual s’ha aconseguit reduir el consum en un 50%.

A les jornades hi van participar un total de 140 persones, amb l’objectiu de conèixer experiències i casos d’èxit, tant de l’àmbit públic com del privat. Cal recordar que l’EFISport és una jornada referent en el sector esportiu i el món de l’eficiència energètica, organitzada per INDESCAT, el clúster català de la indústria de l’esport que aglutina un total de 75 empreses i entitats.

Com es recordarà, el pavelló municipal de Vila-seca fou remodelat ara fa 1 any per tal d’acollir l’esport de la lluita als Jocs Mediterranis Tarragona 2018.