Arriba el nou cicle “Accions en poesia” amb 4 sessions a la Biblioteca

Els jardins de la biblioteca acolliran fins al setembre tres espectacles més de poesia i música

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El pròxim dijous, 29 de juny, a les 22.00 h i  al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, es donarà inici a la 15a edició del cicle “Accions en poesia”, una proposta de recitals de música i versos per a les nits d’estiu a Vila-seca.

El cicle s’iniciarà amb “Versos desde el distrito”, a càrrec del grup vila-secà Distrito Rojo. Organitzat per l’Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal, els jardins de la biblioteca acolliran fins al setembre tres espectacles més de poesia i música:

El dijous 13 de juliol a partir de les 22.30 h, el cicle continuarà amb “Poemes de capçalera”, a càrrec del rapsode Mingo Ràfols i el guitarrista Miguel Pujadó.

El dijous 10 d’agost a les 22.30 h, la vila-secana M. Isabel Sánchez narrarà els seus propis poemes, juntament amb la cantaora Maribel Muñoz i el guitarrista Antonio Albejano, en un espectacle que rep el nom de “La sombra del silencio: poesia i flamenc”.

Per finalitzar, el dijous 7 de setembre a partir de les 22.00 h, es representarà “Música a la Vi-Biblioteca”, a càrrec de la veu i l’acordió de Carles Belda.