Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

Vila-seca celebra la Diada de Sant Jordi pensant en els més petits

El Centre Històric acull tot el dia parades de llibres i roses i activitats destinades als nens

Vila-seca celebra un any més la Diada de Sant Jordi, omplint els seus carrers de roses i llibres. Tot i que els actes van començar el passat 10 d’abril i s’allargaran fins el dijous 25, avui era el dia més important. El Centre Històric llueix guarnit amb les escultures i els diversos dissenys ideats per alumnes de les escoles d’Art i Disseny de Tarragona i Reus de la Diputació de Tarragona. Aquesta serà la IV edició d'”Efímera. Art al Carrer” que guarneix la plaça de l’Església, la plaça d’Estudi, la rambla de Catalunya, la plaça de Voltes, el carrer de la Verge de la Pineda, l’espai de les Peixateries Velles i el portal de Sant Antoni.

Simultàniament a la guarnició dels carrers del Centre Històric, aquest matí ha tingut lloc, com ja és tradicional, la tretzena edició de la Cantada de Sant Jordi al Pavelló Municipal d’Esports. Com cada any, a més, hi ha les tradicionals parades de llibres i roses, a les places de l’Església i de Voltes. Per la tarda, hi haurà l’activitat “Circuit dels Xiuxiuejadors: narradors d’històries a cau d’orella” i l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina, els Gegants i Grallers de Vila-seca i els Xiquets de Vila-seca protagonitzaran la Festa popular.

Paral·lelament, a la plaça de l’Església tindrà lloc un Contacontes que narrarà Rat Cebrian i una lectura de pomes a càrrec del Grup de Teatre La Tramoia. Cal recordar que durant tot el dia la Biblioteca és present a la plaça de l’Església amb una parada, on també hi ha un espai de lectura i novetats infantils. A la plaça de Voltes hi haurà la presència de la ludoteca Tot Joc amb un espai de joc per als més petits. Al llarg de la tarda els infants podran participar al taller “Maquilla’t com un cavaller, una princesa o un drac” i veure l’espectacle familiar “Festa Salada” a càrrec de la Cia. Encara Farem Salat.

Els actes de Sant Jordi es donaran per finalitzats amb el Taller de manualitats de Sant Jordi per a infants, que tindrà lloc al Biblio@ccés de la Plana, el dijous 25 d’abril a les 5 de la tarda.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sant Jordi inunda el centre de Barcelona amb llibres, roses i milers de persones

Notícia següent

Els instituts Dolors Mallafré i Lluch i Rafecas participaran en la 7a Trobada d’alumnes de la Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme

Notícies relacionades