Vila-seca reobre la ludoteca Tot Joc i l’espai Jove a partir de l’octubre

S’ha dissenyat uns protocols d’ús de les instal·lacions, segons normatives sanitàries

El proper dijous 1 d’octubre es tornarà a obrir la ludoteca municipal ‘Tot Joc’ així com l’Espai Jove de Vila-seca. Ambdós centres incorporen novetats en la manera de funcionar per tal de respectar les normes sanitàries imposades per la pandèmia de la Covid19 i convertir l’espai en un lloc segur i on es respectin les mesures marcades per Salut.

Entre d’altres novetats, es limitaran a 10 el número d’infants/joves per grup i aquests tindran una permamença quinzenal. El servei que s’oferirà resta tutelat pels professionals dels respectius centres; caldrà dur a terme una inscripció prèvia amb fitxa mèdica; a més es prendrà la temperatura abans d’entrar a les sales i es durà a terme una neteja i desinfecció diària de les instal·lacions.

Per tal de poder fer la reserva a la ludoteca, ubicada al Centre Cívic i Cultural el Colomí, caldrà fer la inscripció on line a la web de joventut  www.joventutvila-seca.cat o bé presencialment a la mateixa ludoteca en horari de les 16h a les 19h.

Pel que fa a les inscripcions de l’Espai Jove ‘Casa dels Obrers’, ubicat al carrer de Sant Antoni, 24,  les inscripcions es poden realitzar a través del compte d’instagram del mateix centre, @espaijovevilaseca.