Vila-seca posa en marxa la seva targeta ciutadana, ‘VilaCard’

Avui al matí s’ha presentat en roda de premsa “VilaCard”, la nova targeta ciutadana que a partir d’avui mateix ha posat en funcionament l’Ajuntament de Vila-seca. Juntament amb aquesta targeta, també s’ha presentat la VilaCard JOVE, una versió per als més joves adreçada als menors de 30 anys. La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i la regidora d’Innovació i Turisme, Cristina Cid.

Aquesta targeta permetrà la utilització de diversos serveis municipals a totes les veïnes i veïns del municipi, com ara el transport públic municipal o l’accés al Castell de Vila-seca. Més endavant, s’aniran incorporant altres prestacions. L’alcalde Pere Segura, ha explicat que es tracta d’una targeta que “vol facilitar la vida als ciutadans” i, en aquest sentit ha afegit que “té la voluntat de generar un lligam amb els veïns i veïnes de Vila-seca”. A aquest sentiment de pertinença també s’hi ha referit la regidora Cristina Cid, comentant que “no només es tracta d’un simple carnet, sinó que enfoca els vila-secans i vila-secanes al concepte de Smart City”. De fet, VilaCard és un projecte pioner en serveis a la ciutadania amb l’ús de tecnologies capdavanteres com ara les tecnologies Blockchain i Seeketing, a més de la posta en servei del “Pineda Xat en directe”, disponible en horari d’atenció de l’Ajuntament per tal de resoldre els dubtes.

Per tal de sol·licitar-la, és necessari disposar d’un DNI-NIE no caducat, una targeta bancària de pagament i tenir actualitzades les dades del domicili que consta al Padró Municipal d’Habitants, ja que aquesta targeta s’enviarà al cap d’uns dies directament al domicili. Per activar-la, el cost serà de 5 euros i, en el cas de pèrdua o renovació el seu cost serà d’1 euro.

Es podrà obtenir a través de dues vies: telemàticament, a vilacard.vila-seca.cat i presencialment, al Punt d’Informació Juvenil de Vila-seca, al Centre Cívic i Cultural de la Pineda i al Centre Cívic i Cultural de la Plana. Prèviament però, caldrà demanar cita a seuelectronica.vila-seca.cat.

Per tal de donar a conèixer la nova targeta ciutadana VilaCard, l’Ajuntament ha editat el següent vídeo informatiu: https://www.youtube.com/watch?v=Sv4FA5U3Oik

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugura la Fira del Pa i el Cereal

L’acte d’inauguració ha anat a càrrec de la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró; el paer…

39 segons fa

Un nen es perd en una platja de Barcelona amb la torre de salvament tancada

Un nen, d'uns cinc anys, s'ha perdut aquest dissabte al matí a la platja de…

19 minuts fa

Un despreniment de catenària deixa Barcelona i Madrid sense connexió amb tren d’alta velocitat

El despreniment de la catenària entre les localitats d'Alhama de Aragón i Ariza ha deixat…

34 minuts fa

La vicepresidenta Estefania Rufach felicita Baldomar en el seu 10è aniversari de l’EMD

La vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida i vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Estefania…

48 minuts fa

Reus inaugura els nous espais del Parc de les Olors i el Jardí Agrari del Camp

Aquest dissabte 21 de maig s’han inaugurat oficialment els nous espais creats dins del projecte…

1 hora fa

Viola a la seva amiga íntima tornant de festa

L’Audiència de Girona ha condemnat a 9 anys i mig de presó l’acusat de violar…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.