Vila-seca en Comú reclama incrementar la neteja a la Torre d’En Dolça

També han presentat una instància en el registre d’entrada municipal per demanar que es repari la palanca que permet obrir amb el peu els containers de brossa

La Regidora i portaveu adjunta del Grup Municipal de Vila-seca en Comú, Nuria Miret, ha presentat dos instàncies en el registre d’entrada municipal per reclamar que s’incrementi la neteja al Parc de la Torre d’En Dolça i per reparar la palanca que permet obrir els containers de brossa amb el peu.

Pel que fa a la neteja del Parc de la Torre d’En Dolça, els Comuns asseguren que amb les restriccions al sector de l’hostaleria s’ha incrementat ostensiblement l’ús de l’espai, cosa que provoca acumulació de brossa i, per tant, requereix major manteniment.

En quant als contenidors de brossa asseguren que en molts casos la palanca s’ha trencat, cosa que impedeix obrir l’equipament amb el peu. Consideren que en la situació de pandèmia vigent és més necessari que mai mantenir-los en condicions adequades.

Demanen que la empresa concessionària els mantingui en perfecte estat, tal i com preceptua el plec de condicions del contracte vigent.