Vila-seca en Comú presenta una iniciativa per promoure la recollida de taps solidaris

Presenten una moció perquè el consistori faci un conveni de col·laboració amb alguna entitat sense ànim de lucre que es dediqui a la recollida de taps de plàstic en suport a causes solidàries

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú proposarà en el pròxim ple municipal iniciar els tràmits pertinents per a realitzar un conveni de col·laboració amb alguna entitat sense ànim de lucre que es dediqui a la recollida de taps de plàstic en suport a causes solidàries.

Núria Miret, portaveu adjunta de Vila-seca en Comú i impulsora de la iniciativa, indica que “actualment són nombroses les organitzacions, empreses, ajuntaments i col·lectius que estan implicats en la recollida de taps de plàstic de tot tipus, amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar al tractament de malalties greus o sufragar pròtesis als nens que més ho necessiten, al mateix temps que es contribueix a la protecció de l’entorn”.

La iniciativa es traduiria en la instal·lació de contenidors de taps solidaris, on tots els veïns i visitants podran dipositar els taps.

Els Comuns manifesten que col·legis, comerços i altres espais, com per exemple la residència de Vila-seca, porten anys promovent i facilitant la recollida de taps de plàstic per diverses entitats.

Es per aquest motiu que han estimat convenient portar la iniciativa a debat per part de la corporació municipal, amb l’objectiu d’ampliar les zones de recollida de taps i promoure així la participació de la ciutadania en iniciatives solidàries.