Vila-seca en Comú demana crear una ajuda directa al sector de la restauració

Mario Téllez, portaveu de la formació, ho va demanar l’Alcalde Pere Segura en el torn obert de paraules de la sessió plenària celebrada ahir

El portaveu de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, ha sol·licitat en sessió plenària a l’Alcalde de Vila-seca, Pere Segura, que l’Ajuntament implementi amb la màxima celeritat una ajuda directa al sector de la restauració amb motiu del tancament de bars i restaurants fins a final de mes decretat per la Generalitat de Catalunya.

 

Téllez considera que l’administració local ha de posar “tos els esforços per tractar de donar un cop de mà a un sector com el de la restauració que està patint molt”. També va recordar a Segura que l’Ajuntament havia creat unes “bosses covid” per afrontar situacions d’emergència sobrevingudes i que “aquesta és una clara situació d’emergència pels nostres convilatans”.  

 

Malgrat tot, el portaveu dels Comuns a Vila-seca també reconeix que l’Ajuntament “no pot assumir tota la càrrega que suposa rescatar a l’hostaleria”. És per això que també insta a l’administració central i autonòmica a implementar “línies d’ajudes urgents i fàcils de tramitar”.