Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Vila-seca aprova les subvencions per a la millora d’habitatges i instal·lació d’energia verda

Avatar photo

El pressupost inicial per aquestes subvencions és de 123.000 euros

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat la convocatòria pública de subvencions per a la millora d’habitatges i instal·lació d’energia verda a Vila-seca.

Concretament, es tracta d’un total de 4 línies de subvencions amb 123.000 euros inicials de pressupost. Aquestes 4 línies són:

  • Instal·lació d’ascensors o elevadors de persones i eliminació de barreres arquitectòniques en edificis d’habitatges a Vila-seca amb la finalitat de millorar les condicions de vida dels seus ocupants facilitant a les persones de més edat o amb mobilitat reduïda l’accés al seu habitatge.

  • Reparació i pintura de façanes i elements sortints annexes en edificis ja construïts a Vila-seca amb la finalitat de millorar la qualitat dels habitatges, i en conseqüència, fomentar la millora de les condicions de vida dels seus ocupants, reduint el perill de despreniments a la via pública d’elements de les façanes i els seus cossos sortints, a més de la pintura d’aquestes.

  • Rehabilitació d’habitatges al Centre Històric de Vila-seca, per tal de millorar la qualitat de vida de la ciutadania, les condicions d’habitabilitat i el paisatge urbà, i posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes les eines tècniques, econòmiques i de gestió necessàries.

  • Instal·lació de plaques fotovoltaiques i els seus equips als habitatges del municipi, facilitant la instal·lació d’energia verda als ciutadans, impulsant el desenvolupament de les energies renovables i millorant la qualitat de vida dels ocupants dels habitatges.

 

Les subvencions podran sol·licitar-se fins al pròxim 31 d’octubre de 2023 a la Seu electrònica (https://vila-seca.eadministracio.cat), a l’apartat de Catàleg de tràmits, Ajuts i subvencions.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Aquest estiu s’iniciarà la construcció de 86 pisos de Protecció Oficial

Notícia següent

Baralla multitudinària a Sant Pere de Ribes amb armes blanques

Notícies relacionades