VÍDEO: Vehicles militars circulen pel centre de Tarragona

Molts ciutadans han estat sorpresos amb diversos vehicles militars circulant amb total normalitat per les carreteres tarragonines com l’AP-7 i també pel centre de la ciutat en carrers com la via Augusta. Llavors s’ha tornat a viure la mateixa situació de fa menys d’una setmana quan les xarxes socials es van fer ressò d’un tren amb tancs que circulava per la ciutat.

Ahir 11 de març va arribar un nou contingent militar al Port de Tarragona pel vaixell Ysabel (A-06). Els ciutadans van tornar a veure tancs de guerra al barri marítim del Serrallo esperant a ser traslladats fins a la seva localització final. La subdelegació del Govern va confirmar la presència d’aquests tancs i altres vehicles a la ciutat.

Amb aquests nous tancs de guerra també ha arribat un personal implicat d’un total de 319 militars i 20 vehicles blindats com a carros Leopard que seran transportats per tren. A més, també ha arribat 120 vehicles pesants i lleugers amb remolcs i camions (entre d’altres) que, segons fonts oficials, han sortit de Tarragona en tren.

Per tant, una vegada el material ha arribat al Port de Tarragona, aquest ha estat traslladat per dues vies: tren i carretera amb el suport de la Guàrdia Urbana de Tarragona i la Guàrdia Civil. Aquest contingent militar procedeix de Melilla i anirà cap a San Gregorio a Saragossa (per fer exercicis tàctics) a partir de les 11 hores en diverses columnes.