Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

VÍDEO| Prohibit el bany en una platja de Tarragona per una taca negra

Avatar photo
Els responsables del port estan treballant per determinar com aquesta substància ha arribat a la platja
platja pineda

Aquest matí, els banyistes s’han endut un ensurt a la platja de la Pineda, a Vila-seca. Cap a les 12:30 del matí, diversos usuaris de la platja han observat una gran taca negra a la platja. Immediatament s’ha avisat al 112  i s’ha prohibit el bany en un tram de 20 metres per garantir la seguretat dels banyistes.

En un primer moment els usuaris es pensaven que era petroli, una substància contaminant que podria causar greus danys. Aquesta hipòtesi ha generat alarmes entre els usuaris. No obstant això, les primeres anàlisis de l’aigua han descartat que fos petroli i els experts han dit que es tractava de carbó que havia arribat a la riba.

Un cop identificada la substància, s’ha procedit a netejar la zona afectada. Els equips de neteja han treballat intensament per retirar el carbó de l’aigua i la sorra, i al cap de poques hores, la situació ja estava controlada. Tot i això, la prohibició de bany s’ha mantingut fins que han finalitzat totes les tasques de neteja i s’ha assegurat que no hi havia cap perill per als usuaris de la platja.

El Port de Tarragona ha iniciat una investigació per esbrinar l’origen del carbó. Els responsables del port estan treballant per determinar com aquesta substància ha arribat a la platja de la Pineda, amb l’objectiu d’evitar que situacions semblants es repeteixin en el futur. Els investigadors estan considerant diverses hipòtesis, incloent-hi la possibilitat que el carbó provingués d’un vaixell de càrrega que hagués tingut un accident o una fuita.

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 2 =

Notícia anterior

Més de 3.100 alumnes participen en les activitats de FEDA Cultura en l’últim curs escolar

Notícia següent

El consum excessiu de peix en l’embaràs pot provocar problemes de desenvolupament cognitiu

Notícies relacionades