L’Auditori Pau Casals del Vendrell acull un tribut a Amy Winehouse

12 dels temes més coneguts de la cantant britànica

L’Auditori Pau Casals del Vendrell acollirà aquest dissabte 1 d’octubre un concert tribut a Amy Winehouse. L’encarregada de fer vibrar aquest equipament serà la veu potent de Monique Makon, que s’uneix a l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics, per crear ‘Back to Amy’. Junts l’homenatjaran a través d’un repertori de 12 dels temes més coneguts de la cantant britànica.

El 2019 sorgeix aquesta nova connexió entre la big band i Cabal Musical, el projecte d’innovació social del Taller de Músics, amb la voluntat de vestir a gran escala la veu de Monique Makon, una de les joves talents més prometedores de l’escena de música negra, i que es mou amb comoditat per gèneres com el jazz, el soul i el rhythm-and-blues.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre que l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar- se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat