Prop de 100 veïns es manifesten contra la instal·lació d’un CRAE als Pallaresos

  L'equip de govern també s'ha mostrat contrari al CRAE i diuen que estan pendents de reunir-se amb representants de l'empresa Intres i del Departament de Drets Socials

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Els veïns dels Pallaresos continuen mostrant el seu rebuig a la implantació d’un CRAE (Centre Residencial d’Acció Educativa) al municipi.

  Aquesta tarda, més de 100 veïns i veïnes s’han manifestat davant les portes de l’ajuntament on s’havia de celebrar una reunió entre l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. Finalment, la reunió no s’ha celebrat.

  Fins ara, els veïns havien recollit signatures en contra d’aquest centre que pretén instal·lar la Generalitat. De fet, diuen que fins i tot ja s’ha comprat una casa del poble on estaria ubicat.

  L’Ajuntament per la seva banda, també s’ha mostrat contrari al CRAE i diuen que estan pendents de reunir-se amb representants de l’empresa Intres i del Departament de Drets Socials.

  Els grups de l’oposició i veïns, han emès un comunicat on han expressat el seu malestar envers la manera que ha tingut l’ajuntament de gestionar la informació sobre la instal·lació de l’equipament al municipi. Al·leguen que la localitat no és “idònia” per acollir aquests menors perquè no disposen d’equipaments públics ni d’oferta lúdica. A més, remarquen que es tracta d’una ciutat dormitori i molt residencial.