Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Valents presenta els seus primers 12 candidats a la província de Tarragona

Avatar photo

Les principals ciutats com Tarragona, Reus i Tortosa ja compten amb candidats de Valents a l'alcaldia

Aquest matí, a l’Hotel Tarraco Park i davant més de 250 persones, Valents ha presentat als seus 12 primers candidats a la província de Tarragona.

Eva Parera, presidenta de Valents i candidata a l’alcaldia de Barcelona, ha declarat que “qui vulgui saber què és la unió del constitucionalisme, només ha de veure aquesta sala d’avui. Gent procedent de diferents partits, del sector social i empresarial”. La presidenta de Valents ha afirmat que “avui fa un any érem només un projecte, una incògnita per a molta gent que ens mirava amb curiositat i, fins i tot, amb suspicàcia. Un any més tard, aquesta incògnita és ja una realitat implantada a tota Catalunya. Més de 70 regidors i presència en més de 150 municipis.

El nostre creixement, avui, ha sobrepassat a PP i VOX, i això és gràcies a la gran feina que feu tots vosaltres”. Parera també ha afirmat que “no hem vingut a caure bé a les forces independentistes ni als populistes de l’extrema esquerra. Hem vingut a ser la veu de molts catalans ignorats i maltractats”.

En relació amb el Hard Rock, la presidenta de Valents ha volgut reafirmar el compromís de Valents amb el projecte, afirmant que “no hauria d’estar en el debat públic si devem o no allargar la mà a aquells que generen llocs de treball. Hauríem de dir sempre sí. Hem d’estar al costat d’aquells que arrisquen per a contribuir al creixement econòmic. Volem una Catalunya líder, motor d’Espanya, referent cultural i capital d’Europa”.

Els 12 primers candidats que Valents ha presentat avui són: Robert Hernández, candidat a Tarragona; Dolors Compte, candidata a Reus; Ximo Llopis, en Tortoda; Iván García, a La Pobla de Montornès; Antonio Bernal, a Roda de Berà; Juan Carlos Hurtado, a Torredembarra; Raúl Gómez, Cunit; Ander Basterretxea, a Vila-seca; Pep Tuá, al Vendrell; Daniel Roso, a Valls; Jennifer Garcia, a Calafell; Vando Miguel, a Roquetes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Així es mofa Shakira de Clara Chía a Instagram

Notícia següent

El PSC omple el Centro Cultural Extremeño de Reus per celebrar la Festa de la Gent Gran

Notícies relacionades