Una mostra recull “Els gats urbans de Tarragona” a l’Espai Turisme

Tarragona és reconeguda com a ciutat amiga dels gats

Tarragona és una ciutat Patrimoni de la Humanitat, però també, des del passat mes d’abril i gràcies a l’aprovació al ple de l’Ajuntament de Tarragona d’una moció al respecte, ciutat amiga dels gats. Recollint l’esperit d’aquestes declaracions, tenim el plaer d’acollir a partir del proper 19 de juliol la mostra “Els gats urbans de Tarragona” a l’Espai Turisme. Una exposició que, des del foment del respecte als felins pel qual treballen les associacions organitzadores, ens convida també a descobrir racons de bellesa oculta de la mà d’uns dels seus pobladors més antics i fascinants. 

Aquesta exposició té com a objectiu donar a conèixer el projecte Gats Urbans de Tarragona, iniciat fa més de tres anys a la nostra ciutat amb l’objectiu de millorar i dignificar la vida dels gats urbans.

Els gats, venerats i adorats durant segles en civilitzacions com l’egípcia, i respectats en l’època romana, no tenen la mateixa sort a l’actualitat. Aquestes fotos només són una mostra de l’encant que s’amaga en molts racons de Tarragona. Els gats formen part de Tarragona i del seu patrimoni, i són un aspecte important de la vida de les persones que els cuiden i amanyaguen cada dia.

 

L’entrada és gratuïta. Consulta els horaris aquí